Kuruculuğunu İngilizce öğretmenimiz Sibel KARA’nın yaptığı E-SPEAKERS adlı projemiz, Mart ayı  itibariyle  çalışmalarına başlamıştır.

Kuruculuğunu İngilizce öğretmenimiz Sibel KARA’nın yaptığı E-SPEAKERS adlı projemiz, Mart ayı itibariyle çalışmalarına başlamıştır.

13.04.2023 82

E-SPEAKERS

Kuruculuğunu İngilizce öğretmenimiz Sibel KARA’nın yaptığı E-SPEAKERS adlı projemiz Mart ayı  itibariyle  çalışmalarına başlamıştır. Proje kurucu ortağımız Azerbaycan' ın yanı sıra Litvanya, Çek Cumhuriyeti, Hırvatistan gibi ülkeler ile çeşitli etkinlikler sürdürmekteyiz. Projemizin amaçları arasında; öğrencilerimizin yabancı dil iletişimini geliştirmek, öğrencilerimize özgüven kazandırmak, bazı WEB 2.0 araclarını tanıtarak  bunları kullanmaya teşvik etmek yer alıyor.

Projemiz 03.03.2023 tarihinde ilk öğretmen webinarını gerçekleştirdi. Projemizin logosu ve afişi yapılan anketler sonusunda seçildi. İlk öğrenci webinarımız ise 17.03.2023 tarihinde ortak tüm ülkelerin öğrencilerinin katılımıyla gerceklestirildi. Webınara 2 oturum halinde 150nin üzerinde öğrenci ve öğretmen katılımı oldu. İlk etapta oynanan küçük bir oyunun ardından öğrenciler ve öğretmenler odalara ayrılarak, odalarda öğretmen gözetiminde İngilizce tanışma  etkinlikleri yapıldı.

13-04-202313-04-202313-04-2023