Okulumuz, E-SPEAKERS ve LITTLE READERS LITTLE ACTORS adlı E-Twinning projeleri kapsamında Ulusal Kalite etiketi ile ödüllendirildi.

07.12.2023 102

Okulumuzda, İngilizce öğretmeni Sibel KARA tarafından yürütülen;her birinde okulumuzdan 10’ar öğrencinin aktif olarak yer aldığı E-SPEAKERS ve LITTLE READERS LITTLE ACTORS adlı E-Twinning projeleri Ulusal Kalite etiketi ile ödüllendirildi.

E-SPEAKERS projesinde, farklı ülkelerden 200 öğrenci; LITTLE READERS LITTLE ACTORS projesinde ise 180 öğrenci İngilizceyi aktif bir şekilde kullanabilmek ve diğer ülke kültürlerini yakından tanıyabilmek için digital ortamda birçok kez bir araya geldi.

07-12-202307-12-2023