25.12.2023 65

İngilizce öğretmenimiz Sibel KAYA liderliğinde öğrencilerimiz A EUROPEAN VISION isimli e-Twinning projesine dahil olmuşlardır. Proje kapsamında Avrupa’nın yaşam tarzının öğrencilere yansıtılması ve çeşitli digital araçların öğretilmesi hedeflenmiştir.

Proje kapsamında ilk öğretmen toplantısı 20. 12.2023 tarıhınde tam katılım ile gerçekleşmiştir. Proje ortağı ülkeler Türkiye, Polanya, İtalya, Yunanistan ve Litvanya olurken bu kapsamda okulumuz öğrencileri Bitmoji ve Chatterpix Web 2.0 araçlarını kullanarak İngilizce dilinde kendi tanıtımlarını yapmışlardır.

25-12-2023